Ga naar de inhoud

Familieopstelling

Vaak hebben we wel ergens last van, maar kunnen we niet precies duiden waar het vandaan komt. Dan kan een familieopstelling uitkomst bieden.

Wat een openbaring! De familieopstelling heeft mij er toe aangezet naar mezelf te kijken, gevoelskwesties onder de loep te nemen, meer los te laten en hierdoor een lichte verzachting naar mezelf te ervaren.

Hoe vreemden, de representanten, plots mijn moeder, zus, broer of ik werden…wonderbaarlijk en hartverwarmend! Bedankt voor deze bijzondere en leerzame ervaring ❤️

ESTER

Pijn en ziektes zitten vaak al generaties lang in de familie, zonder dat we ons daar bewust van zijn. En zonder dat bewustzijn geven we het vaak ook gewoon weer door aan de volgende generatie.

Tijdens een familieopstelling gaan we, aan de hand van jouw vraag, een aantal representanten opstellen. Representanten vertegenwoordigen de mensen die horen bij jouw opstelling (denk bijvoorbeeld aan je vader of moeder), maar zij kennen deze mensen niet.

Wat er dan gebeurt, is magisch en (nog) niet verklaarbaar. De representanten nemen letterlijk de energie over van degene die zij representeren.

Vanaf de zijlijn kijk jij toe. Je bent op dat moment geen onderdeel van het geheel, maar kan er met een afstand naar kijken. En dan ontstaan er inzichten omdat je ook dingen gaat zien vanuit het perspectief van andere personen. En dat biedt kans het patroon te doorbreken!

Eventueel is er ook de mogelijkheid zelf in de opstelling te stappen.

Een tool die ook gebruikt kan worden voor vraagstukken binnen jouw bedrijf of bij alledaagse keuzes die gemaakt moeten worden.

In de opstellingen gaan we voornamelijk gebruik maken van ons meest verwaarloosde zintuig: ons gevoel. Je zult ontdekken hoe enorm krachtig en veelzijdig dit zintuig is.

Bekijk de tarieven of neem contact op.