Ga naar de inhoud

Ademsessie

Wil jij meer vrijheid in je lichaam voelen? Wil jij meer inzichten? Heb jij last van stress of wil je gewoon je eigen lijf een cadeau geven? Boek dan nu een ademsessie.

Laat je meeslepen door de magie van een ademsessie!

Onder begeleiding van muziek en op een “tikkeltje” sjamanistische wijze neem ik je mee op reis door je eigen ademhaling. We gaan verbonden ademhalen, zonder tussenpauze. Er zijn allerlei bewuste en onbewuste momenten in het leven waarin het lichaam ineenkrimpt. Bij een normale schrikreactie herstelt het lichaam zich. Maar in heel veel gevallen gebeurt dat niet en blijft het lichaam letterlijk “vast” zitten.

Met de verbonden ademhaling maak je als het ware je lichaam weer groter en ontstaat er ruimte. Die ruimte zorgt ervoor dat ook je emoties weer in beweging komen en je ze los kunt laten. Ze zitten niet langer vast in je lichaam.

Met regelmaat ademen we in groepen. Het blijft indrukwekkend hoe ieder op zijn of haar manier de ademsessie heeft ervaren.

Adem je liever 1-op-1 dan kan dat natuurlijk ook!

Kijk voor de mogelijkheden bij de tarieven of neem contact met me op.

“Echt een moment voor mezelf, volledige ontspanning, even de tijd stilzetten in onze gehaaste maatschappij. Een gezond ritueel dat mijn leven heeft verrijkt!”

PIETER